Toepassingsgebieden slotsystemen
Complete productlijn
Plastic kaarten in kleur

Plastic kaarten bekennen kleur

Standaard plastic kaarten zonder ingebouwde informatiedragers zijn behalve in standaard wit ook leverbaar in veel verschillende kleuren. Het bedrukken van gekleurde kaarten gebeurt over het algemeen met contrasterende monochrome kleuren. De monochrome bedrukking is niet transparant en wordt daarom niet beïnvloed door de kleur van de ondergrond. Een opvallende en luxe uitstraling geeft het gebruik van metallic kleuren zoals goud, zilver en brons waarbij met geringe drukkosten verrassende effecten te bewerkstelligen zijn.


 

Enkele kaartkleuren

Plastickaarten met ingebouwde informatiedragers (magneet, contact en contactloze technologie) zijn standaard in wit uitgevoerd. Andere kleuren zijn uiteraard ook mogelijk, maar zijn in principe afhankelijk van de beschikbaarheid bij de leveranciers. Plastickaarten met magneetstrip zijn tegen meerprijs wel standaard leverbaar in goud, zilver en bronsmagneet. Uiteraard is het mogelijk om deze kaarten tegen meerkosten volledig naar wens te laten aanpassen.

De meeste kleuren hebben wij ruim op voorraad, voor grotere aantallen of heel specifieke kleurcombinaties dient rekening gehouden te worden met een bijkomende levertijd van minimaal 3 werkdagen.

Plastic kaarten in wit
Speciale kaartvormen