Toepassingsgebieden slotsystemen
Complete productlijn
Plastic kaarten in wit

Plastic kaarten met een witte ondergrond

Allereerst is er al een duidelijk verschil waarneembaar in de kleurstelling. Wit is de noodzakelijke neutrale basiskleur om kaarten van een perfecte fullcolor kleurbedrukking te kunnen voorzien.

Card ID Solutions levert standaard witte plastic kaarten in twee verschillende uitvoeringsvormen. De "Classic" uitvoering is de onder normale omstandigheden gebruikelijke PVC kaart met een dikte van 0,76 mm en leverbaar in 0,5 mm en 0,25 mm dikte. De "Premium" uitvoering is een uit 4 lagen kunststof bestaande gelamineerde kaart met een dikte van 0,76 mm, die door de hogere vormvastheid en oppervlakte hardheid beter bestand is tegen intensief gebruik.


 

Blanco uitvoeringen

De keus voor een bepaald type kaart wordt bepaald door de toepassing. Desgewenst kan dit type kaart met specifieke mogelijkheden (magneetstrip, barcode) voorzien worden op basis van individuele wensen.

Alle kaarttypen volgens de ISO 7810 norm kunnen wij perfect en absoluut veilig bedrukken met onze moderne cardprinters ongeacht de gewenste uitvoeringsvorm. De meest toegepaste kaarten hebben wij ruim op voorraad. Van de niet of minder door ons toegepaste vormen (op aanvraag) hebben we slechts een beperkte voorraad. Afhankelijk van de gewenste hoeveelheid dient rekening gehouden te worden met een bijkomende levertijd van minimaal 3 werkdagen.

Witte kaartuitvoeringen

Blanco plastic PVC kaarten (al dan niet met handtekeningvlak
Blanco gelamineerde plastic kaarten
Blanco PVC kaart met magneetstrip (HiCo en LoCo)
Blanco contactloze Legic kaarten in diverse geheugenformaten
Blanco contactloze Mifare kaarten in standaard 1K formaat (op aanvraag)
Blanco contactkaarten (chipkaarten) in alle uitvoeringsvormen (op aanvraag) 

Dezelfde witte basiskleur maar met andere functionaliteiten

Plastickaarten
Plastic kaarten in kleur