Identificatie

Onze kaarten

Plastic kaarten vormen de functionele kern van Card ID Solutions. Wij ontwerpen en bedrukken alle soorten creditkaartformaat plastic kaarten en programmeren de meest gangbare informatiedragers. Door plastickaarten te gebruiken om toepassingen aan te sturen, ontstaan functionele oplossingen. Door gebruik te maken van de Legic technologie kunnen toepassingen veilig, efficiënt en functioneel aangestuurd worden. Onze Legic smartcards zijn echte all-in-one kaarten.


 

De beste kaarten!

Functionele bedrijfskaarten

Binnen het bedrijfsleven zijn de meest voorkomende identificatie kaarten onder te verdelen in aantal groepen:

Toegangskaart
Deze kaart controleert en beschermt uw gebouw, ruimten en terreinen tegen ongewenst bezoek. De mogelijkheden van deze pas zijn talloos. Denk hierbij eens aan fysieke- en logische toegangscontrole, kantine en automaten, tijdregistratie en parkeerbeheer. Zo is er voor bezoekers een speciale bezoekerskaart, desgewenst (tijdelijk) te voorzien van persoonlijke kenmerken van de bezoeker. Meer weten over toegangskaart?Klik hier!


 

Bezoekerskaart onbedrukt

Legitimatiekaart
Deze kaart heeft een externe oriëntatie. Het is steeds vaker het geval dat medewerkers zich dienen te legitimeren, zowel binnen het bedrijf maar vooral op locatie. Door gebruik te maken van een legitimatiekaart straalt uw bedrijf professionaliteit en vertrouwen uit. Veel toezichthouders (opsporing - FIOD e.d.) en klanten vragen tegenwoordig naar een bedrijfslegitimatie, hierdoor zijn controles snel en simpel. Hoewel niet gebruikelijk, is het uiteraard mogelijk een legitimatiekaart te combineren met een toegangskaart. Meer weten over legitimatiekaarten? Klik hier!

Bedrijfskaart
Dit is een op intern gebruik georiënteerde all-in-one kaart die de aansturing verzorgd van talloze functionele bedrijfstoepassingen meestal voorzien van een op het bedrijf afgestemde identificatiebedrukking. Door het gebruik van één multifunctionele kaart voor alle bedrijfstoepassingen neemt de veiligheid, effectiviteit en het bedieningsgemak toe en nemen de kosten voor beheer en exploitatie sterk af. Ook in het geval van vervanging van uw huidige bedrijfskaart kunnen wij u helpen. Meer weten over bedrijfskaarten? Klik hier?

Personeelskaart
Deze bedrijfskaart voor functioneel intern gebruik van eigen of ingehuurd personeel en is meestal voorzien van een elementaire legitimatiebedrukking zoals naam en personeelsnummer. De houdbaarheid van een dergelijke kaart is door het ontbreken van gegevens die aan verandering onderhevig zijn zoals afdeling, telefoonnummer, pasfoto etc. zeer lang. Eventueel kunnen ook bedrijfsgeoriënteerde toepassingen met deze kaart aangestuurd worden. Meer weten over personeelskaarten? Klik hier!

Klantenkaart
Deze gepersonaliseerde klantenkaart is een uitstekende mogelijkheid om de bezoeken en aankopen van uw klanten op een eenvoudige en duidelijke wijze te registreren. Met deze kennis wordt het mogelijk om nog beter in te spelen op de individuele wensen van de consument en de relatie met de klant te versterken. Uw klanten kunnen met deze pas punten sparen of korting krijgen op hun inkopen. Deze pas vormt een belangrijk middel om een vervolgbezoek te vergroten. Meer weten over klantenkaarten? Klik hier!

Visitekaart
Door het geven van een visitekaart geeft u aan uw gesprekspartner een gespreksherinnering. Een visitekaart heeft pas echt een functie als uw gesprekpartner na verloop van tijd bij het zien van uw kaart onbewust terugdenkt aan het gesprek. Dit soort visitekaartjes doorstaan vele opschoonsessies en zorgen zelfs na jaren nog voor de nodige response. Het ontwerpen van "herinneringskaarten" die indruk maken is niet iets, wat u met een visitekaartjes ontwerpprogramma even zelf doet. Zorg in ieder geval dat u visitekaartje positief opvalt tussen de grote grijze massa, Card ID Solutions kan u hierbij helpen! Meer weten over visitekaartjes? Klik hier!

Vervanging bedrijfskaart