Klantenkaart

Klantenkaart

Klantenkaarten zijn los leverbaar of als integraal onderdeel van de toepassing Klantenbinding. Klantenkaarten geven uitstraling en zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Klantenkaarten zijn niet alleen imago bepalend, maar zijn de fysieke schakel bij klantenbinding. Aangezien klanten altijd klantenkaarten bij zich dragen, treed er een vorm van herkenning op, waardoor ze uw bedrijf vaker onbewust bezoeken in de overtuiging "erbij" te horen.


 

Klantenkaart

Een klantenkaart / loyaliteitskaart / getrouwheidskaart heeft voor ondernemers een bindende factor, voor de klant zijn het voordeelkaarten / kortingskaarten / puntenkaarten / spaarkaarten e.d.. Uit het kaartontwerp moet in hoofdzaak het gewenste imago van uw bedrijf goed naar voren komen, de systeemkeuze en in het kort de spelregels van het "spaarsysteem".

Card ID Solutions levert klantenkaarten in alle denkbare uitvoeringen volledig afgestemd op uw bedrijf en doelgroep. Wij ontwerpen en bedrukken klantenkaarten met barcode, kortingsprocedure, bedrijfsgegevens en klantgegevens. Maar programmeren, afhankelijk van het systeem, ook informatiedragers en verzorgen desgewenst ook de uitgifteprocedure klantenkaarten. Geen zorgen, Card ID Solutions neemt u nagenoeg alle werk uit handen zodat u zich kunt blijven richten op uw klanten!

Het uiteindelijke succes van een klantenkaart is niet alleen afhankelijk van de kaart op zichzelf, maar vooral over de gekozen strategie en invoerwijze van het systeem en de apparatuur keuze. Card ID Solutions kan uw organisatie begeleiden met het ontwikkelen en invoeren van een effectieve en functionele klantenkaarten.

Meer informatie? Kaart het eens bij ons aan, neem vrijblijvend contact met ons op!