Kaartontwerp

Grafische vormgeving

Professionele grafische vormgeving & exclusieve creatieve ontwerpen.

Voorafgaande aan daadwerkelijke kaartaanmaak dient elke kaartvormgeving vertaald te worden in specifieke ontwerpsoftware, hieraan zijn altijd ontwerpkosten verbonden. Dit ontwerptraject verzorgen wij graag voor u, aangezien u dan altijd verzekerd bent van een optimaal verwerkbaar ontwerp. Uiteindelijk resulteert ons ontwerptraject in een kortere doorlooptijd en besparing op de productiekosten. De keus is aan u, van het eenvoudig invoegen van uw bedrijfslogo in een standaard layout tot een volledig aangepast ontwerp in uw huisstijl of zelfs een volledig uniek vormgegeven ontwerp. Met onze ruime ervaring adviseren wij u graag, zodat uw kaarten precies die uitstraling krijgen die u voor ogen heeft.

Veel plastic kaarten worden voorzien van persoonsgegevens waarmee tijdens de ontwerpfase rekening gehouden moet worden. Deze personificering zal veelal door middel van automatische koppelingen aan een of meerdere bronbestanden (Database, Access, Excel) gerealiseerd worden. Tijdens het kaartontwerp dient ook met deze zaken rekening gehouden worden.

Zoals u ziet zijn er legio mogelijkheden, daarom adviseren wij u graag hierover persoonlijk!


 

Professioneel artwork Exclusieve ontwerpen

Kleur of monochroom?

Van functionele éénkleurige (monochrome) tot full color ontwerpen bent u bij ons aan het juiste adres.

Monochrome bedrukking wordt over het algemeen toegepast voor het bedrukken van niet transparante teksten. Behalve standaard zwarte monochrome bedrukking leveren wij ook éénkleurige niet transparante bedrukking in de kleuren blauw, groen, rood en wit of zelfs een glanzende bronzen, zilveren of gouden bedrukking. Door selectief gebruik te maken van glanzende metaalkleuren ontstaan kaarten met een schitterende uitstraling, met name in combinatie met half transparante kaarten onstaan heel bijzondere effecten.

Stijlvolle monochrome bedrukkingOntwerpkosten