Profiel

Profiel Card ID Solutions

Met meer dan 25 jaar ervaring bij een van de grootste aanbieders van ICT oplossingen, is in 2006 het besluit genomen met een eigen bedrijf te starten. Met slimme oplossingen en een verfrissend product- en dienstenportfolio concentreren wij ons met name op het MKB, instellingen, stichtingen en verenigingen.

Door onze uitgekiend productportfolio kunnen wij efficiënte kostenbesparende toepassingen met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding leveren op basis van functionele en veilige kaarttechnieken. Onze toepassingen zijn gericht op effectiviteitverbetering van beheer, beveiliging en stroomlijning van bedrijfsprocessen.


 

Alles in de vingers - Levering van A-Z

Card ID Solutions programmeert zelf de door ons geleverde toepassingen en kaarten. Wij hebben kennis en ervaring op het gebied van identificatie en personifiëren, daardoor kunnen wij voor u alle kaarten zelf bedrukken en voorzien van unieke veiligheidskenmerken. Moderne apparatuur in combinatie met onze efficiënte service staan garant voor uitstekende resultaten en korte doorlooptijden voor alle opdrachten. Door combinatie van toepassingen ontstaan effectieve oplossingen, binnen deze oplossingen kunnen alle toepassingen onafhankelijk en comfortabel aangestuurd worden met dezelfde pas.

Meer weten over onze missie en argumenten of waarom u Card ID Solutions in overweging zou moeten nemen?

Wij adviseren u graag bij het vinden van de oplossing die optimaal aansluit op uw behoeften, wensen en eisen. Wat deze ook zijn mogen, wij zijn overtuigd u een passende oplossing te kunnen bieden.

Maak gerust eens een afspraak met Card ID Solutions! Uiteraard is een oriënterend gesprek en ons meedenken gratis.