Toepassingsgebieden slotsystemen
Complete productlijn
Uitwisselbaarheid

Uitwisselbaarheid Legic

Legic voldoet aan alle standaard bepalingen van ISO15693 en ISO 14443, hierdoor is het mogelijk op (Mifare, HID enz.) lezers die ook voldoen aan deze normeringen het Legic identnummer uit te lezen. Zo kan een legic lezer ook het identnummer van een Mifare of HID kaart uitlezen. Maar als aanvulling op deze normeringen maakt Legic gebruik van de Legic RF Standaard voor de beveiligde aansturing van kaarttoepassingen.

Interne uitwisselbaarheid

Legic gaat sinds de oprichting in 1990 nog steeds uit van dezelfde filosofie dat de gehele autorisatiebeheer via één enkel medium snel en veilig af te wikkelen moet zijn. Consequente doorontwikkeling op deze beveiligingsfilosofie heeft gezorgd dat nieuwste producten van Legic voor all-in-one toepassingen de absolute top zijn. Door deze vooraf goed overwogen filosofie, zijn de eerste generatie kaarten uit 1992 nog steeds toepasbaar voor de aansturing van de nieuwste toepassingen door apparatuur van de laatste generatie.

Hierdoor is er sprake van een optimale compatibiliteit tussen de legic producten. Een smartcard van de laatste generatie kan een lezer van de eerste generatie aansturen en een smartcard van de eerste generatie kan een lezer van de laatste generatie aansturen.

Beheer
Partnernetwerk