Toepassingsgebieden slotsystemen
Complete productlijn
Historie Legic

Historie Legic

Legic is een Zwitsers bedrijf dat zich sinds 1990 uitsluitend bezighoudt met contactloze smartcardtechnologie. Hierachisch maakt Legic Identsystems deel uit van de KABA GROUP, met een volledig autonome businessfocus.

In 1992 presenteerde Legic als 's werelds eerste onderneming een contactloze en veilige RFID (Radio Frequentie IDentificatie) technologie voor toegangscontrole en andere identificatie toepassingen op 13.56 Mhz. Zodoende heeft Legic als pionier de fundering gelegd voor de snelle ontwikkeling van contactloze smartcards die vandaag de dag algemeen wereldwijd geaccepteerd zijn.

Legic gaat sinds de oprichting nog steeds uit van dezelfde filosofie dat de gehele autorisatiebeheer via één enkel medium snel en veilig af te wikkelen moet zijn. Consequente doorontwikkeling op deze beveiligingsfilosofie heeft gezorgd dat nieuwste producten van Legic voor all-in-one toepassingen de absolute top zijn. Door deze vooraf goed overwogen filosofie, zijn de eerste generatie kaarten uit 1992 nog steeds toepasbaar voor de aansturing van de nieuwste toepassingen door apparatuur van de laatste generatie.

Zowel de smartcard alsook de leesunit zijn opgebouwd met Legic bouwstenen. Hierdoor ontstaat een optimale afstemming tussen de componenten en vormt een bedrijfszekere en zeer veilige basis voor toepassingen. Legic levert een goede prijskwaliteit verhouding is met reden op dit moment de absolute marktleider in de Duitstalige landen.


 

Sleutelpas

Toepassingen
"ACCESS TO THE FUTURE" CONCEPT